Mijaas

varför ?

Publicerad 2009-06-23 02:16:28 i Allmänt,

Herregud vilken natt.. låg i sängen och verd och vände på mig hela tiden, vet ni vrför ? jo för mitt huvud höll på att sprängas även fast jag tagit typ 2 ipren.. tror jag börjar bli imunn mot det där..  ja efter mycket om och men somnade jag vid 9 imorse..  Min dag gick alltså ut på att sova för fruktansvärt trött.. Därför kunde jag inte möt hjärtat för jag var såååååå trött. Jag har under dagen gått till vh centrum och kollat runt lite vad dom har här, och det ska jag säga är inte speciellt mycket typ 2 banker, en grill och ica typ, hehe gulligt dock. Sen har jag varit hemma med adde och bara tagit det lugnt. Han har nämligen inte semester än, höhö! Han ligger och sover som en stock här bredvid mig sk bara skriva klart och sen blir det direkt sängen och sova ska upp tidigt imorgon och jobba nämligen. Jag är såååå himla hungrig och han har självklart inte ett dugg att äta.. aja ska väl försöka sova nu, natti natti


Adde

trött..

Publicerad 2009-06-22 01:19:15 i Allmänt,

Hej, jag har absolut ingen aing vad jag gör uppe för adde ligger och sover .. aja midsommar vart helt okej när vi var hemma hos eve :) vart väldrigt full dock.. igår låg jag bara hemma och sov typ hela dagen. Idag har jag varit med mamma hemma och kollat resor till hösten, kanske blir kreta eller frankrike:) aja hittade ett tgext på latin som jag fundrar på att tatuera in någonstans "Antiquus amor cancer est" det betyder gammal kärlek rostar aldrig. Men men mste nog gå och lägga mig nu och verkligen försöka sova så jag hinner pussa på adde innan han går till jobbet kl 6 imorgonbitti..
natti natti

17:e Juni

Publicerad 2009-06-17 23:05:32 i Allmänt,

Jaha, det var ett tag sen nu. Det har inte dirket hänt så mycket bara jobbat och tagit det väldigt lugnt och skönt. På fredag är det ju midsommar så var tvungen idag att göra mig fräsch. Så jag har haft hårinpacking i 30 min, peelat hela kroppen, haft ansiktesmask och skrubbat det såklart, jag har smört in mig med dove lotion och sen färgar jag ögon brynen. Så tagit hnad om mig själv ikväll riktigt skönt.
 Imorgon ska jag till läkaren och ta massa prover för att se vad jag är allergisk imot och sedan jobba till 19.00 som ska bli förvånadsvärt kul :) juste innan jobbet ska jag försöka hitta något att ha på mig på fredag.. :O väldigt sent ute men men .. aja ska öra mig i ording klart nu och sedan sova upp tidigt imorgon.
natti natti <3

Cool bild på min tungpiercing

.

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela