Mijaas

kvälls promenad

Publicerad 2009-09-30 00:12:41 i Allmänt,

Så kom hem för en stund sen efter 40 min promenad med min hund :) Det var riktigt skönt att få röra på fläsket lite, hihi. Har lite plugg att göra men har inte riktigt tid för det eftersom det är sent och måste sova snart börjar tidigt imorgon.. aja hoppas att mamma kommer och äter hos oss imorgon, :)
Juste hittar inte min sladd till mobilen så kan inte ladda över mina bilder.. suger men ska väl leta mer imorgon så bilder på min och hundens promis kommer (hoppas jag ) upp imorgon.
Imorgon har jag servering från 8 till 14 så rätt kort dag, efter skolan tänkte jag gå och gymma eftersom sats ligger nära skolan tänkte jag gå dit och testa deras gym eftersom jag håller på att tränaa upp min kropp rill beach´10 ;) sedan bilr det plugg i sam.. nej men nu ska jag gå och lägga mig ska ju som sagt upp tidigt imorgon  :( men ska först titta runt lite på kläder och skor jag inte har råd med occh drömma mig bort lite, hihi.
Natti natti <3

Tion, vi mot världen! <3

Sex and the city!

Publicerad 2009-09-28 23:52:42 i Allmänt,

Måndgaen är snart slut, yeay :) ! Försov mig imorse men Frida gjorde det också så hon och jag kom samtidigt till skolan, hihi. Vi hade servering hela dagen, vilket är väldigt segt eftersom vi har teori och då sitter vi bara och läser och tittar på film typ.. men men. Efter skolan gick Lina, Frida och jag och fika och sedan kom Fridas syster Linda dit, väldigt trevlig tjej. Satt och fikade en kort stund för alla skulle göra saker och jag behövde plugga så har från 4 till 9 pluggat typ och kommer nog inte komma ihåg så mycket inför provet imrgon iaf men men så är det att vara korkad, hihi. Nej , nu ska jag titta på Sex and the city eftersom jag är helt beroende av det, hihi ;) så nu ska jag titta på det och äta kiwi, det är riktigt gott men dock allergisk men det skiter jag i, hehe  :)

Födelsedag!

Publicerad 2009-09-27 21:47:53 i Allmänt,

Jaha då har man fyllt 17 då och grejer bara ett år kvar till KROGEN :D JIPPI! längtar så mycket!!
Min dag började med att min familj kom in vid 10 och sjöng vilket var riktigt trevligt, jag fick en bärbar i födelsedags present, hihi(lycklig!) av familjen sedan av Madde och Dennis fick jag en jättesnygg plånbok och en jättesnygg och mysig kofta som jag letat efter LÄNGE så vart superduper glad :) ska ta kort på dom sen och lägga upp dom. Det har varit en sätte trevlig födelsdag måste jag säga men nästa helg lär jag ju fira det med mina vänner med någon röjfest här hemma  :D
Ska sätta mig och vara social med Ninni,Daniel,Vici och Chrille nu,
bye bye

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela