Mijaas

Love me love me!

Publicerad 2010-04-13 23:31:28 i Allmänt,

Då är Frida gullet 18 då vilket vi firade med öl på Flyt vid gamla stan i solen :) riktigt mysigt och Frida var så lycklig ;) Sedan vart de middag och fika hemma hos henne och hon fick lite presenter de vanliga. Jag däckade dock vid 9 på henns soffan eftersom jag bara hade soit 1,5 timme, hehe. Idag var en riktigt jobbig dag med natur i 2 timmar till 20 i 5.. men efter skolan satt jag på frida bakgår med filt, kaffe och cigg och bara satt och mös tills de vart lite kyligt gick vi in och käkade :) Nu är jag hemma och dricker cola och messar med A som kommer hm nästa fredag (YEY!) ska bli kul att träffa honom igen eftersom vi inte sett varandra på drygt ett år(!) men nu ska jag lyssna på musik och öva lite för jobbintervju på Nk imorgon!

Snart! :)

Publicerad 2010-04-11 23:51:08 i Allmänt,

Om ca 10 min fyller Frida bebis 18år :)! Imorgon kommer bara gå ut på att fira henne typ ;) Idag har jag bara sovit och målat lite och umgås med min syster som kom hem idag(äntligen!) Ett lugnt slut på lovet helt enkelt! 

GRATTIS!

Lördag!

Publicerad 2010-04-10 15:45:10 i Allmänt,

Gårkväll gick ut på att vara arg som ni kan förstå.. men allt blev inte som jag trodde heler utan började prata med A på msn först sedan på telefon och vi pratade till 5 i natt :O?! Vi har båda blivit dumpade nyligen så de fanns mycket att prata samt att vi inte pratat med varandra sen förra sommaren :) Han är fortfarande lika knäpp men mer mogen , han fyller ju iofs 20 om någon vecka så klart något måste ju ha hänt ;) men men nu ska jag ner och hjälpa mamsen med rummet :)

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela