Mijaas

Lussekatter!

Publicerad 2010-11-29 23:57:54 i Allmänt,

Så nu har jag städat och bakat färdig bullarna, städingen gick bra och snabbt(!) men bullarna vart lite små fel på men gör inget ska baka nya i helgen ;)

Lussebak!


FÖRE


EFTER

Den du Madde!(haha!)

Nej nu blir det sängen med vovven.
Peace!

Glöm ej www.mirror4u.se !!

Julstämning! :)

Publicerad 2010-11-29 20:57:12 i Allmänt,

Så äntligen köpt en ny julstjärna, vart inte den jag hade tänkt mig men ändå en väldigt fin :) Ska sätta upp den så fort Klas kommer hem och hjälper mig hitta lampsladd..

Nu håller jag på att baka lussekatter(bullar?). Har gjort lite anorlunda det här året med yoghurt, skulle tydligen blir saftigare då. Kommer ta kort sen på hur dom ser ut, hehe ;)

Imorgon blir det praktik samt lite inköp av julpynt, har någon konstig julkänsla i år :/Helt ny gjord! :D

Partylördag!

Publicerad 2010-11-27 19:17:14 i Allmänt,

Jag måste ju börja med att skriva att det gick jättebra med tatueringen samt vart riktigt tok nöjd me den (bild kommer snart). Det gjorde lite ont på några ställen men annrs var det inte så farligt, hihi. Ska boka här snart min nästa tatuering, det är som alla säger det är den drog ;)

Igår var ju ute med Eve och Carro som jag inte umgåts med på 1 år, vi gick först till Lobby där vi ej kom in (sög) så då gick vi till Harry B vilket var väldigt trevligt. Jag gillar Harry B, folket och musik samt stämningen. Efter ett tag gick jag och Eve (Carro gick tidigare) åkte någon konstig taxi med Bella(Eve´s stora syster) och Anna. Jag hoppade av hos Alex och spänderade en riktigt kul natt hos honom, höhö!

Ikväll skulle jag träffat Lina men vart sent och hon skulle montera upp en ny säng med sin fästman, men vi tar det på onsdag efter jobbet istället :) Så nu blir det gå ut med min syster och hennes vän Michaela en stund sedan blir det hoppas jag att träffa Jessica, som jag ej träffat på flera månader kommer nog blir riktigt kul (om det blir så).

Nej nu blir det mer Hoffmaestro och lite vin och prata med syster! :)
Svart skjorta, ljusa jeans med nitar enkelt snyggt ;)

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela