Mijaas

Fredag och smärta!

Publicerad 2010-10-29 23:52:53 i Allmänt,

Denna dag började med att halv 9 var jag på jobbet, gick direkt ner och bytte om och började jobba. Det första jag skulle göra vara att skiva portersteken, jag stod i lugn och ro och skiva (har gjort det någora gånger..) så var jag lite klantig och tog handen där den ej ska vara så mitt finger åkte in i skärmaskinen. Så nu fattas det en bit av min långfinger på vänter hand.
Nu sitter jag och har så j*vla ont i min tand, så imrgonbitti måste jag akut till tandläkaren och fixa de som dom här i Tyresö( hatar det här!) förstört..
Nej nu ska jag ta någon sals tablett och försöka sova.


Det är en skärmaskin, för er som inte vet.

Shopping

Publicerad 2010-10-26 23:11:05 i Allmänt,

Herregud vad jag har börjar shoppa, inte bra.. Idag och igår var jagoch handlade lite smått och gott på HM visar bilder i veckan.
Imorgon blir det jobb från runt 8 till 16, sedan handla systers present och sedan hem och baka cupcakes i mängder till hennes fördelsedag :) Det blir choklad och hallon, funderar dock på om man ska hitta på någon annan kul smak.. får jag fundera lite på :)
I helgen blir det ganska mycket utgång men ska försöka att inte dricka så mycket utan försöka hålla mig lugn. Försöker ju gå ner i vikt och få snyggare och smidigare kropp så går så ofta jag kan och ska börja jogga nu och då är det inte bra med alkohol.
Nu blir det kolla mail om något jobb har svarat sedan sooooooooova!

Måndagsångest

Publicerad 2010-10-25 22:30:21 i Allmänt,

Försov mig imorse.. så stressade till praktiken, dom vart inte så jätte sura. Idag gick det ganska bra inga större fel förutom lite miss på städingen,hihi :)
Imorgon blir det runt 8 till 16 ungefär sedan blir det nog en runda på stan själv, skönt ibland att strossa runt på stan själv :)
Under veckan blir det kalas också syster fyller ju 20 år! :D Då blir det middag på helenskrog kanske efter något glas vin. På lördagen blir det utgång, vart vet vi inte just nu men jag Madde är väldigt sugna på att dansa så får väl hoppas att blir något sånt :)
Nej nu ska jag sova upp 6 imorgon ..

Nannakudde!

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela