Mijaas

1 h och 15 min

Publicerad 2011-07-26 12:22:49 i Allmänt,

Är det kvar tills vi åker iväg och plockar upp alla :-)
Jag har varit på banken, apoteket och Seveneleven och handlat in det absolut sista innan jag stänger väskan. Har vägt väskan och har 4 kg tillgodo, vilket är väldigt bra jobbat eftersom det är jag som har alla saker från apoteket.
Just nu sitter jag och tittar lite på The Nanny och dricker lite saft, sitter också och kollar så jag ej har glömt något vilket jag lovar att jag säkert har haha ;-)
KYSS

Taggad och lite nervös!

24 timmar kvar..

Publicerad 2011-07-25 21:21:11 i Allmänt,

Om 24 timmar är vi i bulgarien! det är helt sinnessjukt hur snabbt det gått, är så j*vla taggad! :-D
Resväskan är packad, passet hittat, kameran inköpt och nu är det bara sminket som ska ner i handväskan och imorgon ska lite småsaker göras.
Ska upp halv 11 och gå till banken och lämna in massvis med mynt och sedlar så jag får jämna pengar att växla in på Arlanda.

Idag har jag, mamsen och syster åkt runt i norrtälje och kollat på lite hus som vi var intresserad av. Det var en helt underbar dag, vi skrattade fikade, sova lite och pratad om allt möjligt helt enkelt en helt underbar dag. Vi hittade ett hus som ligger närheten av vårt förra landställe i nenninge, dock är det mycket att göra på huset men det har väldigt mycket potensiall :-)

Nu ska jag duscha och raka mig inför resan, är ju inte lika modig som Skrutten och vaxar bikinilinjen,haha.
KYSS

Snart!

Tidigmåndag

Publicerad 2011-07-25 10:00:48 i Allmänt,

Då sitter jag i köket och äter min frukost som idag består av gröt och bär,mmmmmmm.. Ska snart upp på vinden och hämta en resväska till Skrutten och sen iväg med den till henne.

Idag ska jag Mamsen och Syster åka runt och kolla på landställe i Norrtälje, vi ska en riktig mysdag. Vi ska äta lunch, umgås och bara ta det väldigt lugnt är det planerat :-)

Men innan vi hämtar syster min ska vi åka och köpa en kamera till mig, känner att det är ju väldigt passande och göra det innan en bulgarienresa ;-)

Nej nu måste jag skynda mig, KYSS

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela