Mijaas

Tips!

Publicerad 2011-06-29 18:50:00 i Allmänt,

Har hittat en energidryck liknande som är super god och testade och dricka den innan gymmer igår och helt ärligt fick jag en enorm energi!

Den heter Celsius, jag vet många bloggare har redan skrivit om den som ex. Katrin, men tänkte en till skader väl inte. Jag gillar den med kolsyra bästa iallafall.
Den finns och köpa på olika matbatukier och träningsbutiker.
KYSS

SOMMAR!

Publicerad 2011-06-29 13:43:00 i Allmänt,

ÅÅÅÅÅÅH vad jag älskar sommaren, ligga och sola och lyssna på bra musik. Åka och bada någonstans, grillkvällar med vänner! Det finns ju fan inget mer underbart än sommaren.

Nu ska jag iallafall hoppa in i duschen och börja fixa mig innan jobbet, money money money, haha!

Efter jobbet blir det gymmet igen, fast idag ska jag komma ihåg mina skor också, glömde ju dom igår.
KYSS

Lite färg har man ju fått! ;-)

Killar, vad ska man säga?

Publicerad 2011-06-29 11:12:06 i Allmänt,

Jaha, det vart inte mycket lugn och ro efter min dag igår.

Åkte direkt efter jobbet vid 12 till gymmet och var helt själv på hela gymmet, sweet, var där i 1 h 30 min och körde ganska hårt. Igår vart det mycket kondition med sittande cykling och löpa i 15 min, vart också att lite repitioner mest ben och armar dock!


När jag kom hem sen får jag veta att min syster fästman har gått bakom ryggen på henne, för att , ja han är helt enkelt dum i huvudet, men vilken kille är inte det? Ingen kille fungerar som vi fungerar, vi är helt klart mycket smartare och bättre människor än killar! right, girls?

Nu, efter fem timmars sömn, äter jag lite frukost och ska snart bege mig ut i solen för att bara ligga och lata mig hela dan innan det bär av till jobbet igen :-) Fast jag har så underbara kollegor så det är faktiskt helt okej,haha.
 
KYSS

Snygging på gymmet,haha!

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela