Mijaas

Jogging!

Publicerad 2015-04-30 21:39:53 i Träning,

Go kväll!

Hur var eran valborg? 
Min har varit toppen, familjemiddag med nästan hela familjen, tittat på bilen igen som vi ska köpa imorgon och en jogging tur med syster. Den kunde verkligen inte varit bättre, eller klart om Mormor levt hade de vart underbart. Min mormor fyllde nämligen år på valborg, vilket alltid firades stort. 

Imorgon kommer älskling, som jag och Molly längtar! Då ska vi åka och hämta bilen, jag är så lycklig att jag kommer ha bil nu! Den är jättefin och hyfsat ny, 06 Mazda i silver. Kommer underlätta med så mycket med bil och förhoppningsvis tar även sambon körkort också :) 

Efter jag nattade Lillan och ätit middag så gick jag och syster ut för ett joggingpass. Jag har inte tränat eller joggat ens på över 1 år men min syster pusha mig så jag orkade jogga nästan hela vägen ca 2.5 km, så känner mig jättenöjd! Det känner jag också, jag kommer känna denna dags träning i benen men det är bra!

Nu ska jag faktiskt gå och sova med min älskade dotter. 
Hoppas alla får en trevlig valborgskväll! :) 

Finaste Michelle i solen <3 
Otroligt vacker solnedgång :) 

Morgonträning!

Publicerad 2015-04-30 09:52:06 i Molly, Träning,

God morgon! 

Jag sitter just nu och avnjuter en kaffe i solen efter ett benpass och promenad med syster. Solen skiner och det blir varmare och varmare och lilla sover förmiddags luren i vagnen :) 

Herregud vilket benpass min syster körde med mig, benen sakar och det känns så skönt!! Imorgon  blir det magen i fokus eller ikväll om jag orkar. Ikväll kommer även mamma och pappa hit och syster kille, älsklingen kanske kunde byta pass så han kanske kommer imorgon :) 

Nej nu blir det att dricka upp mitt kaffe innan lillan vaknar för mat <3

Mamma har köpt en tvillingvagn till landet och Molly älskar den :) 

Dem små prinsessorna sover gott :) <3 

Just nu,

Publicerad 2015-04-29 16:24:02 i Molly,

Mysfaktorn är hög här uppe på landet  <3 

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela