Mijaas

Bebisbubbla

Publicerad 2015-02-25 18:18:57 i Allmänt,

Go kväll! 
 
Idag har det varit en lugn dag här hemma. Jag och Molly har bara myst i soffan och har varit så skönt. Pappa har varit super gullig och tagit hand om oss med att laga mat och dryck, även gått och handlat kakor till mamma :) 
Vi kommer inte göra något speciellt imorgon heller, kanske ta en promenad däremot om det är fint väder. 
 

Älskade dotter!

Publicerad 2015-02-24 09:04:14 i Allmänt,

God morgon! 
 
Inatt var en toppen natt, älsklingen tvättade hela kvällen igår och imellanåt kollade hur det var med mig och Molly som sov redan kl 21. 
Sedan sov hon framtill 23 och då vart det tutten ca 20 min och sen somnade vi båda om. Sen var det samma sak kl 2 och 5 så idag är mamma utvilad :) 
Igår var vi på återbesök på bb och hon har snart gått upp till sin födelsevikt och gulsot börjar sjunka och hennes hörsel är toppen också. Efter BB så gick vi på en liten promenad till älsklingens jobb där alla hans kollegor fick träffa lillan :) dem bjöd oss även på lunch som vart en tokgod fläsklägg med pommes och rödvinsky och sambon tog samma men med rotmos. 
Sen åkte vi hem till älsklingens mamma som åker till Filippinerna idag i 3 veckor så hon vill mysa med sitt barnbarn såklart. 
När vi kom hem gjorde älsklingen i ordning filippinsk kycklingsoppa, vart middag i soffan. 
 
Idag komma moster och kusin hit för bus och mys. Vi måste däremot till BVC kl 14 idag med lillan. Sedan kanske morbror kommer hit idag :) 
 
 

Molly!

Publicerad 2015-02-21 20:06:25 i Allmänt,

Hej!
 
Har varit riktigt tyst här ett par dagar och detta är ju för att min lilla älskade dotter kom ut för 3 dagar sen! 
Efter en heldag hemma med värkar så gjorde dem så ont vi 21 så ringde mamma som körde oss till BB. Skulle fött på Danderyds förlossning men dem hade fullt så dem skickade mig till BB Sophia. Kom in och vart undersökt och var nästan 4 cm så så var det igång. Sedan tog det ca 3 timmar sen var hon ute! Så fort gick det, och ont gjorde det. Men klarade allt med bad och lustgas, och självklart min fantastiska pojkvän och personalen. 
 
Nu ligger jag och Molly och myser i soffan och ska titta på melodifestivalen och sen läggdags :) 
Jag och pojkvännen är så otroligt lyckliga just nu över vår lilla dotter och familj! <3 
 

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela