Mijaas

Mardrömmar

Publicerad 2015-07-23 21:04:27 i Molly, Träning,

Puuh har äntligen fått Mollpan att somna i sin egna säng. Hon har senaste tiden ha så svårt att komma till ro och drömmer massvis med mardrömmar. Så precis vis 8 när hon sovit ca 1 timme skriker hon så det skär i hjärtat på mig och hon lugnar inte ner sig fören efter minst 1 timme. Usch hoppas detta försvinner snart! 

Idag var jag på gymmet 45 min kort men intensivt pass vart det. Började med cykeln 10 min med hög fart och motstånd, en perfekt uppvärmning. Sedan körde jag en hel del magövningar och armar, och tog i så illa och pushade mig själv så att jag spydde.. det är ju inte bra. Sedan möte jag upp P med Mollpan på Ica för att gå hem och laga mat. Fläskfile, potatis kroketter och sallad, vart riktigt gått! 
Efterrätt vart det också ifrom av melon, nyttigt och riktigt gott! :) 

Nej nu måste jag sova är helt slut... 
En regnig promenad på 40 min, Mollpan hade det mysigt och varmt i vagnen :)

Aco

Publicerad 2015-07-23 14:22:27 i Allmänt,

Köpte en tvål från aco på apoteket idag som ska hjälpa mot fet och oren hy. Har hela mitt liv haft problem med min hy men efter graviditet har det blivit riktigt illa, så nu hoppas jag verkligen att denna produkt hjälper! 
75 kr kostade den, helt okej pris :) 

Sportamore

Publicerad 2015-07-23 11:15:28 i Allmänt, Träning,

Hejsan!
 
Vilken dålig sommar det varit i år, massvis med regn.. men är ändå rätt skönt också med tanke på Mollpan mår bättre när det är svalare. Idag har vi ingeting planerat, vi skulle egentligen åkte till P´s föräldrar på middag men tar det på söndag istället. 
 
Vi startade vår morgon kl 06,20 med frukost i sängen och massmys innan vi gick upp och även lilla jag fick frukost. Medan Mollpan satt i hoppgung och hade kul passade jag på att dammsuga, dammtorka och moppa, fixade även till i köket. Vi ska snart iväg till apoteket och köpa alvedon till Mollpan eftersom hon har 3, kanske 4, tänder på G nu. Hon har då väldigt svårt att komma till ro och sova på natten så ska testa ge henne en alvedon och kolla om det blir bättre, min stackars prinsessa! 
 
Ikväll efter Mollpan somnat ska jag sticka iväg till gymmet, hade ju vilodag igår så idag kör vi igen med fokus på armar och magen! Jag ääälskar att träna, finns inget bättre. Man får ut så mycket ilska och frustration, vilket man har mycket av ibland,haha!
 
Har även beställt hem en yogamatta eftersom jag inte kan träna när P jobbar sent så kan jag köra hemma istället. Köpte en jättefin rosa från sportamore och ska även hämta pilatesbollen hemma hos mamma. 
 
Nej nu ska vi äte lunch här hemma innan vi går på promenad! 
 
99 kr! 

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela