Mijaas

Kalas!

Publicerad 2015-06-30 21:52:44 i Allmänt,

Go kväll på er! 

Ska alldeles straxt gå och lägg mig men tänkte uppdatera bloggen lite. 
Igår var jag med syster hela dagen, vi åkte först till Ikea och sen rusta. Vart 2 par flippflopps rikare och lite nyttiga bars och pulver, det är veganskt så mjölkfritt och dem barsen jag provat hitintills har varit riktigt goda så ska köpa fler.
Sen när mamma kom hem så åkte vi till babyproffsen och köpte vagn, det blev en svart brio Smile. Jag är verkligen så nöjd med den vagnen, den är enkel att styra, stora hjul så jag kan komma över trösklar och i rulltrappor, men det bästa är att den är så hög och enkel att få in och ut från bilen! Mollpan verkar gilla den skarpt så alla är nöjda :) 

Idag har jag varit och hämtat bilen, känns så skönt att ha bil igen. Vart ju lite jobbigt både utan bil och vagn men nu har jag båda. Efter jag hämtat bilen åkte vi tillbaka till mamma och pappa för lunch och ladda telefonen sen bar det av till Solna C för att inhandla inför pappas födelsedag imorgon. Han fyller 56 år och vi ska ha middag på terassen med hela familjen, nästan alla är inte i Sverige än. 
Men innan kalaset imorgon ska jag, syster, Lina och alla barnen åka till Haga parken för picknick och en tur på fjärilshuset :) 

Nej nu ska jag sova! 
Älskar mollpans nya napphållare vi fick av syster/moster! 
Två trötta prinsessor igår efter ikea och rusta <3 
Perfekta mellanmål! :) 

Mamma och pappa!

Publicerad 2015-06-28 22:45:01 i Allmänt, Molly,

Tänkte slänga in ett inlägg innan jag går och lägger mig. 

Jag har som vanligt spenderat en underbar helg på landet med min familj. Skulle egentligen stannat hemma men eftersom jag var dålig I torsdags åkte jag med till landet så jag kunde få hjälp med Molly.  Febern försvann i lördags men hostan är kvar.. hoppas den också försvinner. Vi har haft så mysigt i helgen, med både marknad, mc tur med pappa och skrattfest med syster och självklart grillning. 

Efter landet följde jag och Molly med hem till mamma och pappa för att jag behövde ge igenom mina gamla saker som ståt i deras förråd i 2 år. Och jisses vad mycket skit, rent ut sagt, jag har haft. Hittade däremot mina fina skor och värmespollar, dem har jag saknat. 

Vi blir kvar här över natten för imorgon efter mamma slutat jobbet ska vi åka och köpa vagn. Det blir ingen Emmaljunga som jag tänkt utan en brio smile, vart helt förälskad i den när vi var på babyproffsen i lördags. Imorgon ska jag även förhoppningsvis hämta bilen, den skulle vara klar i fredags men dem ringde aldrig så ska ringa imorgon. 

Nej nu ska jag sova! 
Molly och jag på marknad :) 

Fika paus i solen på världens mysigaste café för sen en sväng till med hojen. 
Kaffe med choklad i solen var toppen. 
Även ett glas bubbel med jordgubbar ;) 
Mosters pärla! <3 

Förkyld..

Publicerad 2015-06-25 21:19:52 i

Toppen, har gått och blivit förkyld. Har ont i halsen, hostar och feber sen ett gnälligt barn på det. Nu ska jag försöka få min dotter att somna, hållt på 1 timme nu, för att jag ska få sova också lite så man blir bättre. 


Fick jättefina blommor av älsklingen idag <3 

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela