Mijaas

Liten blir stor

Publicerad 2015-03-31 23:04:01 i Molly,

Herregud vad jag skulle ha sovit för länge sen men varit upptagen med att kolla efter en bil. Jag skulle verkligen behöva en bil nu när Molly är här och min familj bor långt bort, sen åker vi till landet varje helg också. Vi får se hur det blir med det dock, bil är dyrt.. 

Molly har ätit sin mat för ca 1 timme sen och kommer vilja äta om ca 4 timmar så måste sova nu...

Någon börjar gilla sitt babygym och nu vill hon hålla flaskan själv.. hon börjar bli stor! <3 

Sol

Publicerad 2015-03-31 13:06:45 i Allmänt,

Helloj! 
Idag skiner solen för fullt och vindstilla så idag började jag och Molly dagen med en lång promenad i solen. Vi var ute och gick nästan 2 timmar, super skönt. Molly var vaken nästan hela promenaden så när vi kom hem lade jag henne i sängen och hon somnade väldigt fort, hon ska snart äta och efter maten ska vi träna nacken och leka i babygymmet. Idag är en lugn och skön mamma och Molly dag helt enkelt, men vi längtar självklart tills pappa kommer hem :) 
Påskpynt 
Pigg bevis :)
Smile! 
Vår!!! 

Måndagkväll!

Publicerad 2015-03-30 20:12:30 i Allmänt, Molly,

Godkväll!
 
Nu håller jag och älsklingen på att natta Molly, hon har lite svårt att somna själv men vi kämpar på här hemma. Jag vill ju börja få fasta sovtider till henne ganska snart, så att hon sover senast 21 på kvällarna.Det är väldigt tidigt med fasta sovtider men kommer ta ett tag innan det sitter iallafall så lika bra att börja nu. 
 
Imorgon blir det en lugn dag hemma med Mollsan, vi ska bara mysa och leka. Jag ska även gå igenom alla hennes kläder och mina egna. Jag har ju en massvis med kläder som jag kunde ha innan graviditeten men aldrig kommer komma i igen så kan lika gärna släng/ge bort dem. 
 
Nej nu ska jag titta på Simpsons sen ska faktiskt jag också gå och lägga mig då min underbara pojkvännen ska ta matningen vid 23 ikväll :) 
 
 

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela