Mijaas

Förkylningstider..

Publicerad 2015-10-22 21:10:38 i Allmänt, Molly,

Helloj!
 
Har varit väldigt tyst här inne pga förkylning på både mig och Molly. Vi mår bättre nu, äntligen, dock lite hosta kvar men den hoppas vi försvinner snart. 
 
Vi har inte gjort alls mycket denna vecka mer än att ta det lugnt och gosat mest hela dagarna förutom i fredags, då var det dags för denna mamma att ha en utekväll med ett par vänner. Molly åkte upp till landet med mormor och morfar och sen var ju moster och kusin redan där uppe. 
Det vart en god middag för oss på Hard Rock innan vi gick vidare för ettpar drinkar på mitt gamla jobb, sedan bar det av till Golden Hits. Jag hade verkligen super kul, dansade loss till långt in på småtimmarna. När jag kom hem vart det bums i säng och uppe redan kl 8 för att åka upp till min bebis. 
 
Imorgon åker vi nog hem till min syster som vanligt för lek och bus samt promenader och kanske leklandet på eftermiddan. Inget är bestämmt än, så får se vad morgondagen har att erbjuda! 
Nu ska jag borsta tänderna och sova, är så galet trött idag! 
 
 

Cozy Morning

Publicerad 2015-10-15 08:36:18 i Allmänt, Molly,

God morgon! 

Vilken natt jag haft.. Molly har sovit i sin egna säng från 19.30-06.45! Hon vaknade 02.15 för mat och sen hade hon svårt att somna om men efter ca 40 min somnade hon om. Jag hade dock svårt att sova då P börjar bli förkyld också och snarkade som en galning... men tyckte synd om honom också, inge kul att vara sjuk. 
Jag har ingen feber idag och halsen är okej, lote snuvig dock men mår bra ändå. 

Molly sover just nu på mig då hon fortfarande är väldigt täppt. Hon får ju bättre sömn och kan andas bättre om hon sover upprätt. 

När hon sovit färdigt ska hon få lite gröt och sen tvättstugan. Vi kommer också ta en promenad idag för lite frisk luft och D-vitamin. 

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela