Mijaas

Tornparken

Publicerad 2016-04-30 20:01:45 i Allmänt,

Hej!
 
Vilken dag vi haft! Vi började dagen hemma i lugn och ro innan vi vid 10 åkte iväg till Sundbyberg för att träffa mina syskon med barn för en dag i lekparken. Vi åkte tidigare så när Molly låg och vilade åkte jag till gymmet och körde ett grymt svettigt pass, kommer kännas imorgon. Efter gymmet gick jag tillbaka hem till mamma där Molly precis vaknat och satt och mös i soffan med P. 
Sedan bjöd P mig på lunch på buffen mittemot mamma och klas, den är verkligen supergod och bra. Unnade mig lite äggnudlar och en friterad kycking som jag sen fick ångra. Magen svullande upp rejält och hade ganska ont ett tag.. kan ju inte längre äta ägg.
 
Efter lunchen kom min syster och systerdotter, min brorsdotter kom samtidigt med sin mamma men hon skulle åka och jobba och min bror var påväg så vi gick upp till parken. Efter ett itet tag kom min bror också så alla barnen och vi vuxan sprang runt och busade med alla barnen, riktigt trevligt. 
Vid 16 började vi röra oss till ICA för att handla mat inför kväll, det blev krov och sallad för mig men potatismos för dem andra som P gjorde. 
 
Efter middagen åkte vi alla hem och nu sover Molly efter en kul dag med kusiner och moster/morbror. 
 
 

God morgon 🌞

Publicerad 2016-04-30 07:25:33 i Allmänt, Molly,

God morgon alla fina!😊
Solen skiner här i Stockholm och Molly har haft en bra natt, så energin är på topp. 
Molly och jag har ätit frukost precis och nu är hon i sitt rum och leker. Älskar när hon leker för sig själv så hör man när hon skrattar och pratar med sig själv 😄

Idag ska jag åka och träna när Molly sover och efter åker vi antingen till Bålsta till Mollys extra mormor och morfar.
De är min halvbrors pappa och vi är så nära varandra i vår familj så dem är lite som extra föräldrar ☺

Om vi inte åker dit så ska vi se och svärföräldrarna vill ses och hitta på något 😊

Friday Night!

Publicerad 2016-04-29 22:04:56 i Allmänt, Träning,

God kväll!
Har inte bloggat så mycket idag då jag inte haft något att skriva om... lugnt på jobbet och inget speciellt hände. Jag har ju däremot alltid min granne/kollega att prata med och skratta med. Hon är alltid på bra humör och har alltid roliga klipp att visa mig 😊 mina andra kollegor är ju snäll och trevliga också, såklart. 

Har precis duschat efter ett benpass på gymmet och ska dricka mitt te sen sova. Körde på mycket styrketräning idag då jag har lingonvecka.. blir så otroligt svullen och gasig och får ont. 

Imorgon har vi inget planerat än mer än att tända ett ljus för min mormor som skulle fylla 85 år imorgon. Det är ju valborg så vi kanske går ut och äter vi 3 eller något.  

Älskar mina tights ☺
😍😙
❤❤❤👶

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela