Mijaas

Andys och McDonalds 🍟

Publicerad 2016-12-31 12:25:22 i AllmÀnt, Molly,

Hej! 


Sista dagen pĂ„ 2016 och som jag lĂ€ngtat! Jag och Molly hade en mysmorgon i sĂ€ngen med film och frukost. Vi gick inte upp fören kl 8.30, det var riktigt mysigt. Molly har varit pĂ„ riktigt dĂ„ligt humör dessa sagt dĂ„ hon behövt vara inne men idag vaknade hon pĂ„ strĂ„lande humör. SĂ„ dĂ„ tyckte jag att vi Ă„ker till Andys sĂ„hĂ€r sista dagen. Ni som har följt mig vet att nĂ€r jag var mammaledig sĂ„ var vi alltid pĂ„ Andys men nu var de ett tag sen. Lyckan i ungens ögon nĂ€r hon ser skylten Ă€r obeskrivlig. 
Vi var dĂ€r i 1 1/2 timme och jisses vad Molly sprang,Ă„kte kana och körde bil. Vi köpte sen Mc Donalds pĂ„ vĂ€gen hem och nu ligger vi mĂ€tta och belĂ„tna och ska vila unna vi ska göra oss i ordning för att Ă„ka till farmor och farfar 🙂🎉
Gott nytt Ă„r pĂ„ er! đŸŸđŸ„‚

Rensa och tvÀtta

Publicerad 2016-12-30 21:32:37 i AllmÀnt,

Go kvÀll!
 
Vilken kvÀll det blev.. vikt tvÀtt, rensat bland Mollys klÀder (igen), rensa i lÄdor och nu ska jag snart ner til tvÀttstugan och tvÀtta. Kanske inte den roligaste fredagen men behövligt ocksÄ. 
 
Jag har inte berÀttat nÄgot Àn men idag kom ett brev frÄn vÄr hyresvÀrd och dÀr stod det en besiktningsdatum. Det betyder att vi Àr pÄ sista steget i bytet vi har hÄllt pÄ med sedan november, sÄ nÀr besiktningen Àr klar sÄ kommer vi bli inkallade pÄ möte och skriva avtal. Vi kommer alltsÄ flytta till Sundbyberg, Àntligen! Vi har försökt byta lÀgenhet i snart 2 Är och Àntligen har det gÄtt vÀgen och de Àr till det stÀllet vi vill ocksÄ. Vi kommer nu bo ca 10 min frÄn mina förÀldrar och bror, och kanske 25 min frÄn min syster. Jag kommer slippa all traffik pÄ södra sidan av stan nÀr jag ska till min familj. Det kÀnns sÄ underbart och har inte velat sÀga nÄgot innan för att jinxa det. Vi hoppas kunna flytta redan i början pÄ feb men kan bli uppskjutet till mars, det beror pÄ nÀr vi kan fÄ en förskoleplats till lillan. Det finns 3 st i omrÄdet dÀr vi bor men den förskolan jag helst vill komma in i ligger 100 m frÄn mina förÀldrar, varför just den förskolan Àr för att dom har samma lÀroplan som den förskolan Molly gÄr pÄ idag. Det Àr jÀttetrÄkigt att behöva byta förskola dÄ vi Àr sÄ otroligt nöjda och Molly Àlskar sina kompisar och lÀrare, sÄ det Àr den Ànda nackdelen med att flytta. 
 
Nu ska jag sitta lite pÄ blocket och leta sÀngbord och lampa till kök och vardagsrum, det ska bli sÄ underbart att flytta! :) 
 

2016 is soon over..

Publicerad 2016-12-30 11:30:01 i AllmÀnt,

Hej!
 
Sitter i sÀngen hemma och har jobbat ikapp allt jag missat under denna vecka. MÄste sÀga det var lite mindre kaos men nu börjar det komma pÄ rÀtt köl igen. Men min kollega har varit super som orkat backa upp bÄde mig och haft sitt eget. 
Molly och P kom precis hem efter en promenad och bollspel pÄ fÀltet, sÄ nu sitter dom och Àter lunch och tittar pÄ film. Molly Àr helt frisk nu men som sagt man mÄste vÀnta 48 timmar innan hon fÄr gÄr pÄ föris, jag mÄr ocksÄ bÀttre och aptiten Àr tillbaka nÀstan. IkvÀll ska jag Äka och storhandla och stÀda lite hÀr hemma, det Àr kaos hÀr hemma. 
 
Imorgon Àr ju nyÄrsavfton och sista dagen pÄ 2016 och det ska bli sÄ skönt! Detta Är har inte vart mitt och Mollys Är alls, sÄ skönt att börja pÄ ett nytt Är och förhoppningsvis mindre sjukdomar. 
 

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela