Mijaas

Andys och McDonalds 🍟

Publicerad 2016-12-31 12:25:22 i Allmänt, Molly,

Hej! 


Sista dagen på 2016 och som jag längtat! Jag och Molly hade en mysmorgon i sängen med film och frukost. Vi gick inte upp fören kl 8.30, det var riktigt mysigt. Molly har varit på riktigt dåligt humör dessa sagt då hon behövt vara inne men idag vaknade hon på strålande humör. Så då tyckte jag att vi åker till Andys såhär sista dagen. Ni som har följt mig vet att när jag var mammaledig så var vi alltid på Andys men nu var de ett tag sen. Lyckan i ungens ögon när hon ser skylten är obeskrivlig. 
Vi var där i 1 1/2 timme och jisses vad Molly sprang,åkte kana och körde bil. Vi köpte sen Mc Donalds på vägen hem och nu ligger vi mätta och belåtna och ska vila unna vi ska göra oss i ordning för att åka till farmor och farfar 🙂🎉
Gott nytt år på er! 🍾🥂

Rensa och tvätta

Publicerad 2016-12-30 21:32:37 i Allmänt,

Go kväll!
 
Vilken kväll det blev.. vikt tvätt, rensat bland Mollys kläder (igen), rensa i lådor och nu ska jag snart ner til tvättstugan och tvätta. Kanske inte den roligaste fredagen men behövligt också. 
 
Jag har inte berättat något än men idag kom ett brev från vår hyresvärd och där stod det en besiktningsdatum. Det betyder att vi är på sista steget i bytet vi har hållt på med sedan november, så när besiktningen är klar så kommer vi bli inkallade på möte och skriva avtal. Vi kommer alltså flytta till Sundbyberg, äntligen! Vi har försökt byta lägenhet i snart 2 år och äntligen har det gått vägen och de är till det stället vi vill också. Vi kommer nu bo ca 10 min från mina föräldrar och bror, och kanske 25 min från min syster. Jag kommer slippa all traffik på södra sidan av stan när jag ska till min familj. Det känns så underbart och har inte velat säga något innan för att jinxa det. Vi hoppas kunna flytta redan i början på feb men kan bli uppskjutet till mars, det beror på när vi kan få en förskoleplats till lillan. Det finns 3 st i området där vi bor men den förskolan jag helst vill komma in i ligger 100 m från mina föräldrar, varför just den förskolan är för att dom har samma läroplan som den förskolan Molly går på idag. Det är jättetråkigt att behöva byta förskola då vi är så otroligt nöjda och Molly älskar sina kompisar och lärare, så det är den ända nackdelen med att flytta. 
 
Nu ska jag sitta lite på blocket och leta sängbord och lampa till kök och vardagsrum, det ska bli så underbart att flytta! :) 
 

2016 is soon over..

Publicerad 2016-12-30 11:30:01 i Allmänt,

Hej!
 
Sitter i sängen hemma och har jobbat ikapp allt jag missat under denna vecka. Måste säga det var lite mindre kaos men nu börjar det komma på rätt köl igen. Men min kollega har varit super som orkat backa upp både mig och haft sitt eget. 
Molly och P kom precis hem efter en promenad och bollspel på fältet, så nu sitter dom och äter lunch och tittar på film. Molly är helt frisk nu men som sagt man måste vänta 48 timmar innan hon får går på föris, jag mår också bättre och aptiten är tillbaka nästan. Ikväll ska jag åka och storhandla och städa lite här hemma, det är kaos här hemma. 
 
Imorgon är ju nyårsavfton och sista dagen på 2016 och det ska bli så skönt! Detta år har inte vart mitt och Mollys år alls, så skönt att börja på ett nytt år och förhoppningsvis mindre sjukdomar. 
 

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela