Julhelgen är nu över

Hej på er!
 
Julhelgen börjar lida mot sitt slut och vår jul har varit väldigt bra i år. Fina klappar, god mat, bra stämming och massvis med kärlek. 
 
Vi började julafton hemma bara vi tre med frukost och mys hemma innan vi började göra oss i ordning för att åka hem till min syster. 
Vi var hemma hos min syster redan vid 10 tiden och hela familjen var redan där, dom hade åkte dit redan den 23e. Vi åt jullunch tillsammans med min halvbrors pappa och farmor, som är 97 år tror jag. De är väldigt kul att Molly har en sån storfamilj.
Efter barnen gått och lagt sig började vi göra i ordning middagen som blev betydligt lugnare än lunchen, det blir lätt rörigt med 3 st barn under 3 år, men de är underbart ändå. Jultomten kom ju också efter kalle och michelle och Chelsea var inte rädda men Molly var lite rädd i början men släppte sen så tomten fick till och med en kram innan han gick.
Juldagen var vi hemma hos syster halvadagen och sov för det mesta då det var en energi och farfylld jul, resten av familjen vilade hela dagen men Vi skulle fortsätta julfirandet hos svärföräldrarna, alltså farmor och farfar. Vi kom dit vid 15 tiden och stannade till 19 tiden, då var Molly helt slut. Vart lite julklapps utdelning, supergod mat och en film. Fick jättefina presenter, så som tee, stumpor och en lotion. P fick ett fifa, kalsonger, en tröja och ginuess bok. Molly fick en egen surfplatta av sin farmor, farfar och ate Johanna, en jättefin. Vi alla vart väldigt glada och otroligt tacksamma då det verkligen behövs. 
 
Idag har vi varit ute en liten stund men gick in efter knappt 1 timme då de blåste som tusan ute och var väldigt kallt! Vi skulle egentligen på 3 årskalas idag men Moly hade 37,9 i temp igår och vill inte smitta födelsedagsbarnet..
 
familj family jul julklapp kärlek
0 kommentarer