Mijaas

Andy's lekland

Publicerad 2016-01-29 22:44:11 i Allmänt, Molly, Träning,

Hej! 
Sitter i soffan efter kört en snabb ben pass här hemma då jag inte hann till gymmet idag eftersom det stänger 21.... värdelöst! Så funderar på om jag ska gå till mitt gamla gym imorgon och starta igång mitt gamla medlemskap. Älskade fitness 24/7 som jag var trogen medlem hos i 4 år tror jag innan jag byte till flex. Det ända bra med mitt nuvarande gym är att det ligger nära annars inget mer, tyvärr. Det är dyrt, dåliga öppettider, gamla och trasiga maskiner och passen är lagda konstiga tider. Så blir mitt gamla gym igen även fast det blir att ta bilen när jag ska dit. 

Jaja nog om det nu men kände att jag behövde få ur mig det. Idag var vi iallafall på förmiddagen och stor handlade så nu är det fullt i kyl/fyrsiffriga och skafferi ett bra tag till. Efter vi handlat lämnade jag P hemma för en stund för sig själv och jag och Molly åkte och lekte å Andy's med moster och kusin. Efter vi varit där och busat och lekt massor åkte vi hem till mamma där även bror, Lina och Chelsea var så alla kusiner samlade igen ☺Efter middagen som vart kycklingsallad åkte alla hem för att natta barnen. Sen jag kom hem har jag inte gjort mycket alls förutom lite träning. 

Imorgon jobbar P brunch men på kvällen ska jag på teater med min pappa, syster och bror. Vi ska även äta middag innan och ta någon öl. Det ska bli så mysigt! 💖
Nu ska jag sova, ha en toppen fredag på er!  

Dagis/förskola

Publicerad 2016-01-29 07:35:00 i Molly,

Måste ju även berätta om den underbara nyheter vi fick igår, Molly har kommit in på 2 st förkoslor som vi valt och börjar 29/2! Min lilla tjej börjar bli stor nu och är inte längre en liten bebis, så nu blir det till att mysa och leka så mycket vi kan innan vi går tillbaka till vardagen. 
 
En liten Molly, bara någon dag gammal! <3 
 

0.3 kg upp...

Publicerad 2016-01-28 22:12:35 i Träning,

Attans då, vägde mig innan jag gick från gymmet och har gått upp 0.3 kg... men men resan till mitt mål kommer inte vara en raksträcka utan kommer vara många upp och ner gångar. Jag ger inte upp det ger mig mer motivation för att ge ännu mer på gymmet och inom kosten. 
Idag vart det Jogg/PW på löpbandet 15 min som uppvärmning sedan vart det armar och rygg ikväll, det är verkligen något jag avskyr att träna då det är så tråkigt men måste göras. Jag tycker ryggen är lite svår att träna, känns inte som om jag får till övningarna rätt. Jag har ju 3 PT pass att ta ut innan sista mars så kanske behöver göra det för att få hjälp. Avslutade hela passet med 15 min cykel väldigt intensivt, så vart 204 kalorier bränt, åt ju en Pizza till Lunch/middag så behövdes. 
Imorgonbitti när Molly vilar så blir det gymmet och då blir det rumpa och mage som ska få sig en rejäl omgång så ska nu innan jag går och lägger mig googla runt på bra övningar för det. Vill ju ha en riktig fin och stooor squats rumpa,haha!
 
Nu har det gått 3 månader sedan jag började träna och inte för mycket har hänt mer än jag har mer energi och känner mig bättre :) Startade på 80 kg och ligger nu på 76 men för en vecka sedan var det 75 kg så det går framåt iallafall!
 

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela