Mijaas

Khloe Kardashian

Publicerad 2016-07-29 13:43:22 i Allmänt,

Jag kommer ju fixa håret snart (äntligen!) eftersom de har nu gått 1 år sedan jag var hos frisören sist. Vill ju vara fin tills vi åker till Filippinerna på bröllopet. Jag har länge tänkte att jag ska fixa hårförlänging men de är lite för dyrt och måste man hålla på och byta var tredej månad. Nu har jag däremot hittat  en frisyr som jag tror skulle passa mig bra och lätt att underhålla.
 
 
Tänkte något sånt här, som Khloe har. Ljusa upp mitt hår lite och lite page-aktigt..
 

Staygood

Publicerad 2016-07-29 10:17:00 i Träning,

Här om dagen när jag satt på jobbet satt jag och googlade runt lite på mjölkfria måltidsersättningar och till min förvåning har de äntligen kommit ut en som tydligen ska smaka gott OCH priset var bra. Jag har ju mina proteinpluver hemma men de är ju inte riktigt bra att äta till lunch men bra efter träning. 
Jag beställde iallafall en påse och hoppas den kommer idag eller på måndag, för då kommer jag köra en sån shake till lunch på dagarna. För på måndag är de bara 2 veckor kvar innan vi åker och jag skulle vilja gå ner ca 2 kg tillsdess och de är ju inte jättemycket eller farligt. 
Kommer fortfarande äta min gröt på morgonen och middag på kvällen tillsammans med P och Molly, så inge svällt inte! 
 
Iallafall hoppas den kommer idag och är god, för då kommer jag beställa mer när jag kommer hem. Det är bra att ha om jag inte hinner göra matlåda eller om jag måste at en snabblunch :) 
 
 

Plånbok

Publicerad 2016-07-29 08:37:04 i Allmänt,

God morgon på er! 
 
Solen skiner och imorse var de nästan ingen mer än jag som cyklade, otroligt skönt. Cyklade till jobbet på ca 30 min, de var rätt friskt ute i morse ganska skönt ändå. 
 
Igår kom min fina mamma över med min plånbok som jag glömde på landet i helgen. De känns så skönt att ha min plånbok igen så på lunchen ska jag köpa nytt träningsband till telefonen och gymma! Har ju inte kunnat gymma på hela veckan men har ändå tränat. 
Molly vart överlycklig när Mormor kom och även var med och nattade henne, så hon somnade väldigt fort igår och väldigt lycklig. Denna ungen bara älskar sin mormor, värmer så i hjärtat och se. Efter Molly somnat satt mamma, jag och P och pratad lite i soffan om mammas dröm att köpa hus i Italien och vad vi ska göra i helgen. 
 
Mamma åkte hem vid 20 tiden och jag gick då till Ica och köpt mjölk och sånt, det var sedan menningen att jag skulle ut och jogga igår men fick någon otrolig smärta i magen... så vart att ligga raklång på soffan och äta körsbär. 
 
<3 

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela