Mijaas

Starbucks

Publicerad 2016-09-30 10:50:09 i Allmänt,

Hej på er!
 
Idag är jag ensam på kontoret och de har varit fullrulle hela morgonen men nu börjar jag komma i kapp och de lugnat ner sig lite. 
 
Min morgon var väldigt lugn och mysig med Molly. Vi åt frukost tillsammans i soffan och titta på tecknat innan vi började göra oss i ordning för dagen. Molly var supergosig och jättesnäll när jag skulle klä på henne, och pratade hela vägen i vagnen till förskolan. Fick en hej då puss vid grinden och sedan vinkade hon "hej då, mamma, ses sen!" och gick till sandlådan. De är så skönt att lämningarna går så bra just nu och att hon  trivs så bra med sina kompisar och lärare. 
 
Ikväll åker vi till landet iallafall då Molly inte har feber utan bara lite snorig. Så denna helg blir familjehleg med god mat, sällskapsspel och massvis med mys och lek med barnen. 
 
Nu ska jag fortsätta jobba! 
Unnade mig en Starbucks kaffe idag :) 

Wish

Publicerad 2016-09-29 19:10:57 i Allmänt,

Alla har nog hört om appen Wish?
Den med alla kläder, smink och smycken mm som är så  galet billigt, men kanske inte bästa kvaliten men helt klart värt priset. 
Jag har beställt där ifrån flera gånger och alltid varit så nöjd, så här om dagen beställde jag hem två par nya skor, en höst/vinter jacka, klänning och lite skönhetsprodukter. Allt de fick jag för 1000 kr med frakt! Dock tar de ca 2-3 veckor att få allt men helt klart värt det! :)
 
 
Om ni ska handla därifrån,läs vad andra skirver om produkten! 
 

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela