Mijaas

Dags för en förändring!

Publicerad 2017-04-21 13:48:35 i Allmänt,

Igår så började jag blogg på nouw.com efter 8 år här på blogg.se. Jag kände att de var dags att prova någor nytt och dessvärre har blogg.se blivit mycket sämre med åren. 

Så nu kan nu följa mig på nouw.com/mijaas istället

"Kod för att importera min blogg till Nouw: 6254993720"

Worst day ..

Publicerad 2017-04-20 19:33:51 i Allmänt,

Hej på er!
 
Min dag har inte varit den bästa.. 
Min natt spenderade jag på toaletten då jag haft en rejäl allergiskreaktion eller vad det nu är. Jag har ju gått undersökningar för att ta reda på felet på min mage och forfarande är det IBS troligen. Jag somnade inte fören kl 5 imorse och Molly vaknade 7 så P var så snäll och ställde upp och gick upp med henne och lämnade henne på dagis. Han jobbade igår hela dagen och var väldigt trött men då han såg hur dåligt jag mådde så ställde han upp. 
 
Sedan har jag fått brev från F-kassan angående min sjukpenning och den var ganska klumpigt skriven så jag har inte förstått det rätt men pratade med min handläggare och gav mig info om vad jag ska göra nu. Så imorgonbitti ska jag upp och ringa läkaren och boka en tid och sen lämna Molly på dagis. Efter det ska jag gå och träna, eventuellt ska jag gå på ett pass som heter Intens cardio 50 min eller så kör jag något eget. 
 
Min älskade syster var en riktigt stjärna idag efter hon pratade med mig och sen mamma så märkte hon att vi båda ha lite tufft nu så hon tog bilen till mamma och hade med sig mat till oss. Vi lagade mat och överraskade mamma med middag och blommor och det behövdes!  <3
 
Nu ska jag lägga mig i soffan och dricka min proteinshake från Women´s Best och titta på mina serier innan jag går och lägger mig och lägger denna dag bakom mig.
 

Påsk 😊🐥

Publicerad 2017-04-19 21:27:00 i Allmänt,

Har gått igenom alla påskbilder nu och fick några stycken fina. Vi har ju målat ägg, påskharen kom på besök, barnen fick leta ägg i tomten och massvis med annat🐥
 
 
 

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela