Mijaas

Packningen fortsätter.. 🔫

Publicerad 2017-02-28 22:10:16 i Allmänt, Molly, Träning,

Hej! 


Ligger i sängen och ska alldeles straxt sova. Blir en lång dag imorgon då kl ringer kl 5 och då blir de en morgon promenad. 
Ska imorgonbitti iväg på ett möte innan jobbet som ska bli väldigt kul och spännande, mer om de sen 🙂

Idag tog jag och Molly en annan väg hem så blev lite fler steg. Vi gick till skogen och promenerade runt där lite innan vi gick hem och åt middag. Molly hoppade i alla vattenpölar vi gick förbi så hon var jätteblött när vi kom hem. 

Efter vi ätit så resande vi bland hennes leksaker och packade ner de som skulle vara kvar så nu är hennes rum tomt. Hon flyttar in till oss imorgon då vi ska använd hennes rum och ställa alla kartonger i. Efter hon somnade har jag rensat lite mer bland massa saker, packat lite till... så lite steg har jag ändå fått ihop idag. 

God natt på er!🌝

P´s birthday

Publicerad 2017-02-28 12:04:48 i mode,

P´s födelsedag är ju snart, den 9 Mars. Han fyller ju 26 år och har ingen aning vad jag ska köpa till honom men tror kanske dessa röda skor eller dom svarat kan vara bra. Vi får se helt enkelt vad det blir för present. 

Annars för er som har pojkvän/sambo/fästman/man/flickvän eller annat som man vill uppvakta så klicka på länken och fynda :)
Kollage: Killkläder
 
1. Röda sneakers | 2. T-shirt | 3. Träningsbyxor | 4. T-shirt | 5. Jeans | 6. Svarta sneakers
 
Sponsrat inlägg


35000 steg!

Publicerad 2017-02-28 09:25:40 i Träning,

God morgon! 
 
Nu värker fötterna rejält efter jag gått in till jobbet, vilket är ca 8 km. Jag leder ändå inte i vår stegtävling utan det gör min bror, såklart. Han jobbar sm flyttgubbe s han har självklart mer steg men jag ger inte upp. Redan nu ligger jag på 11000 steg och då ska jag ta min lunch promenad och packa hemma en del så kommer bli en del steg till. 
Igårkväll var jag och min syster ute och gick i ca 2 timmar så hon och jag hämnde på ca 35000 steg igår båda två, vilket är riktigt bra också. Det är bara att fortsätta kämpa! 
 
 

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela