Mijaas

Tidig morgon

Publicerad 2017-01-31 09:28:36 i Allmänt,

God morgon! 
 
Idag blev det en tidig morgon för mig och Molly som inte alls var sugen på att gå upp kl 6.30 imorse, hon skulle helt klart kunna sova till 8 om hon fick. Det är någon fas eller något hon är i nu, hon sover länge på morgonen och det gillar både jag och P. 
Jag både hämtar och lämnar idag så Molly var på förskolan redan kl 7.30 imorse men det gick bra ändå. Hon var lite ledsen när jag gick dock men fick sms från dom efter 10 min att hon var nu glad och lekte med sina kompisar så de vad skönt att veta. 
 
Idag blir det en vegolunch och en promenad på ca 30 min, försöker ju gå ut och promenar på min lunch varje dag ca 30 min för att få lite motion. Jag funderar faktiskt på att börja cykla igen eftersom det inte är halt ute längre och inte alls lika kallt. 
 
Ikväll blir Molly och mamma mys med middag, bad och mys i soffan till en film. Jag älskar det, finns inget bättre än att få spendera tid med henne. De är tufft att vara ifrån henne mellan 8-17.30 mån - fre så försöker njuta så mycket jag kan på kvällarna och helgerna :) 
 
Nu måste jag fortsätta jobba! 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela