Mijaas

Vagnen kom tillbaka!

Publicerad 2016-11-28 20:21:00 i Allmänt,

Jag har ju glömt att skriva det! 
 
Samma dag som den nya vagnen kom så ringde P efter han lämnat Molly och säger att dom tror dom har hittat Mollys vagn i en trappuppgång i huset brevid. Jag blir ju överlycklig och hoppas verkligen de är vår vagn som har kommit tillbaka. Jag hämtar henne sen på eftermiddagen och dom sa då att de kanske är vår vagn dom vet inte än men dom hör av sig då. 
Dagen efter är det P´s tur och lämna och när jag sitter på jobbet får jag ett MMS av P med en bild på vår vagn och texten "känner du igen denna?". Jag skrek ut av lycka, låter lite överdrivet men jag älskar den vagnen. Den eftermiddagen när jag hämtade henne så var både Molly och jag överlyckliga när vi ser vagnen stå i hallen. Det första Molly säger när hon ser vagnen är "åka vagnen, mamma".
 
Dom vet inte om det är några ungdomar som "busat" eller om de är någon som har stulit dom och ångrat sig men huvudsaken är att alla 3 vagnar kom tillbaka och alla var hela och rena. Jag är otroligt tacksam åt personen som uppmärksammde lapparna som var uppsatta på dagis och runt med beskrivningen om våra vagnar och var modig nog och ta tillbaka dom till dom rätta ägarna. 
 
Jag skickade faktiskt tillbaka vagnen från Jollyroom då den inte behövdes längre och den var ganska bökig att fälla ihop. Annars var den super fin och Molly gillade att sitta i den men hon gillar sin gamla med. 
 

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela