Mijaas

Andy's lekland

Publicerad 2016-01-29 22:44:11 i Allmänt, Molly, Träning,

Hej! 
Sitter i soffan efter kört en snabb ben pass här hemma då jag inte hann till gymmet idag eftersom det stänger 21.... värdelöst! Så funderar på om jag ska gå till mitt gamla gym imorgon och starta igång mitt gamla medlemskap. Älskade fitness 24/7 som jag var trogen medlem hos i 4 år tror jag innan jag byte till flex. Det ända bra med mitt nuvarande gym är att det ligger nära annars inget mer, tyvärr. Det är dyrt, dåliga öppettider, gamla och trasiga maskiner och passen är lagda konstiga tider. Så blir mitt gamla gym igen även fast det blir att ta bilen när jag ska dit. 

Jaja nog om det nu men kände att jag behövde få ur mig det. Idag var vi iallafall på förmiddagen och stor handlade så nu är det fullt i kyl/fyrsiffriga och skafferi ett bra tag till. Efter vi handlat lämnade jag P hemma för en stund för sig själv och jag och Molly åkte och lekte å Andy's med moster och kusin. Efter vi varit där och busat och lekt massor åkte vi hem till mamma där även bror, Lina och Chelsea var så alla kusiner samlade igen ☺Efter middagen som vart kycklingsallad åkte alla hem för att natta barnen. Sen jag kom hem har jag inte gjort mycket alls förutom lite träning. 

Imorgon jobbar P brunch men på kvällen ska jag på teater med min pappa, syster och bror. Vi ska även äta middag innan och ta någon öl. Det ska bli så mysigt! 💖
Nu ska jag sova, ha en toppen fredag på er!  

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela