Mijaas

puppies!

Publicerad 2010-01-15 20:46:22 i Allmänt,

Då sitter man och passar valparna ikväll då :) fast de är rätt enkelt nu dom ska äta 2 gånger i timmen i ungefär en timme. Det är bara att sitta här en timme med tindra medans hon diar. Alla valpar har gått upp jätte mycket i vikt, den största väger över 1 kg! ;O Imorgon kväll ska jag dock inte sitta hemma utan ska ut med brudarna igen, var riktigt länge sen och det ska bli riktigt roligt :)  handlade lite idag, ett svart diadem/hårband svart silverglitter med rosett och ett par rosa trosor med svart sidenband :)
Måste berätta ska på jobbintervju kl 15 på onsdag nästa vecka och vet ni vilket jobb?! jo Vapiano. Dom ska öppna en ny restaurang och behöver nya medarbetare. Jag är så taggad och jobba lite på olika svar och hur jag ska vara och så. Vill verkligen ha det här jobbet :) längtar riktigt mycket!
Aja, ska hjälpa tindra med att lägga tillbaka alla valparna i korgen nu så dom får sova lite :) sen ska jag bada och ta de lugnt.
Bye bye
 
Mammas pojke :)

Trött..

Publicerad 2010-01-08 21:31:16 i Allmänt,

Förlåt för dålig uppdatering men all min tid går till valparna, träning och familjen just nu. Men snart när valparna kan ta hand om sig själva så kommer jag uppdatera bättre, lovar :)
Imorgon ska jag ut med tjejerna igen (äntligen!) Skulle följt med idag men kunde inte pga olika skäl. Så imorgon drar vi ut och festar järnet igen, hihi. Ska simma imorgon och lär bli 1 timme då :) Skönt att börjat simma igen för det är något jag tycker är riktigt kul :)
aja ska titta lite på film nu ska upp tidigt imorgon och iväg och simma med mami :)
God natt


Jag på Gotland, miss it!


Dålig uppdatering..

Publicerad 2010-01-05 07:26:48 i Allmänt,

Dålig uppdagtering jag vet men intrenet har krånglat här hemma, men nu är det igång igen. Nyårsafton var mysig med familjen :) Men det nya året började bra med att min hund Tindra födde valpar, 15 st!! Så nu sedan den 1a så har jag varit vaken varje natt och hjälpt Tindra och hennes valpar :) Fast idag tog jag morgon passet med Mamma som snart ska gå upp :) Sedan ska jag och mamma till eriksdalsbadet för att simma, vi ska nämligen bli fittnes i år igen :D Hoppas allt går bättre i år än förra året, höhö. Ne nu ska den andra gruppen valpar få äta lite också :)
Bye bye

 
Tindra diar :)

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela