Mijaas

Vagnen kom tillbaka!

Publicerad 2016-11-28 20:21:00 i Allmänt,

Jag har ju glömt att skriva det! 
 
Samma dag som den nya vagnen kom så ringde P efter han lämnat Molly och säger att dom tror dom har hittat Mollys vagn i en trappuppgång i huset brevid. Jag blir ju överlycklig och hoppas verkligen de är vår vagn som har kommit tillbaka. Jag hämtar henne sen på eftermiddagen och dom sa då att de kanske är vår vagn dom vet inte än men dom hör av sig då. 
Dagen efter är det P´s tur och lämna och när jag sitter på jobbet får jag ett MMS av P med en bild på vår vagn och texten "känner du igen denna?". Jag skrek ut av lycka, låter lite överdrivet men jag älskar den vagnen. Den eftermiddagen när jag hämtade henne så var både Molly och jag överlyckliga när vi ser vagnen stå i hallen. Det första Molly säger när hon ser vagnen är "åka vagnen, mamma".
 
Dom vet inte om det är några ungdomar som "busat" eller om de är någon som har stulit dom och ångrat sig men huvudsaken är att alla 3 vagnar kom tillbaka och alla var hela och rena. Jag är otroligt tacksam åt personen som uppmärksammde lapparna som var uppsatta på dagis och runt med beskrivningen om våra vagnar och var modig nog och ta tillbaka dom till dom rätta ägarna. 
 
Jag skickade faktiskt tillbaka vagnen från Jollyroom då den inte behövdes längre och den var ganska bökig att fälla ihop. Annars var den super fin och Molly gillade att sitta i den men hon gillar sin gamla med. 
 

Vabba

Publicerad 2016-11-28 18:49:22 i Allmänt,

Hej! 
 
Varit tyst i helgen då vi haft fullt på med att hämta min syster med familj på Arlanda i fredagskväll, lördagen spenderades på IKEA med bästa syster och systerdotter. Igår blev det en snabbis i Farsta C då Molly fick feber när vi var där. Det betyder att idag har jag vabbat med en tokförkyld liten dam med feber. Hon sov nästan ingeting alls inatt pga hennes nästäppa och hoppas inatt blir lite bättre. Hon har nog aldrig varit så här täppt förut så är lite ovant men någon gång ska vara den första. 
 
Imorgon är det P´s som vabbar och jag ska till jobbet, ska bli skönt. Var lite tråkigt att missa idag men vad ska man göra om dottern är sjuk och sambon inte kan vabba. 
Vi har haft det ganska mysigt idag ändå, vi vilade nästan 2 timmar i soffan och efter blev de lunch innan i gick ut en liten stund. Gick till ICA och köpte blåbärssoppa och apoteket och köpte alvedon till mig och saltslösning till Molly. Vi tog en liten omväg hem förbi parken så hon fick gunga lite, för även om hon har feber och jätte täppt har hon mycket energi och ganska glad.
 
Nu ska jag anmäla min fab på försäkringskassan och sen gå och lägga mig, är ganska trött idag..
 
 

Sunrise ☀️

Publicerad 2016-11-25 09:56:03 i Allmänt, Molly,

God morgon!

Jag är väldigt trött idag då jag haft en jobbig natt med både Molly och P. Molly vaknade 3 gång inatt och hade svårt att somna om och P hade glömt stänga av sitt alarm som gick av kl 4, 4.30 och 6 imorse...

Idag jobbar jag 8-16 för att dagis är stängt och P jobbar kväll. Så han lämnar molly vid 14 hos min bror som är ledig idag och jag hämtar henne vid 16.30. Sen blir det middag hos mamma ikväll och ikväll kommer även min syster och hennes lilla familj hem. Äntligen, som jag har saknat dom! 😊

I helgen blir vi hemma då vi får besök från Sundsvall av p's kusins man. Dom ska iväg och tatuera (han är tatuerare) och jag och Molly hänger med mamma och pappa 🙂

Otroligt vacker soluppgång i morse vid Götgatan i Stockholm ☀️

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela