Mijaas

Äntligen är den tillbaka!

Publicerad 2016-10-27 21:42:09 i Träning,

Hej på er!

Sitter i soffan och har precis gjort i ordningen en liten proteinshake och fruktskål såhär efter gymmet.
Äntligen har jag fått motivationen tillbaka och de känns underbart! 🙂

Igår var jag också på gymmet och köttade ben och rumpa så idag blev de mage och rygg. Körde på ganska hårt så kommer ha roligt träningsvärk imorgon 😊

Nu ska jag dricka min shake och äta min frukt innan jag går och lägger mig ❤️

Womensbest

Publicerad 2016-10-26 11:35:52 i Träning, hälsa,

Hej! 
 
Sitter på kontoret och går igenom lite mail som jag missat då jag varit hemma i 2 dagar, men tänkte ta en lite kort paus för att skriva om vad jag beställde igår. 
 
Jag dricker jag en shake från staygood.com och har varit super nöjd med deras produkter och deras shake och så god och mättande. Men kände nu att jag vill testa på något annat och har stött på Womensbest flertal gånger genom andra blogger och instagram. Läste massvis med positiv om dom och deras produkter är veganska, nästa alla. Dom har även jätte många fler smaker och en är cookies and cream och den måste jag testa! Så beställde hem det igår och 14 dagar tedetox, fick svar idag att allt är skickat och kommer komma innan helgen. Så snabb leverans och bra service tycker jag. Fick även 10% rabatt då jag följer en tjej som heter Jelly på instagram och hon hade en kampanj. 
 
Jag väntar med spänning på mina saker och hoppas verkligen det är gott, är det inte de så fortsätter jag bara med Staygood. 
Spännande! 

Magsjuka..?

Publicerad 2016-10-25 14:28:51 i Allmänt,

Hej på er! 
 
Igår var ingen bra dag då jag var hemma pga ett illamånde från helvetet natten mellan söndag och måndagen. Jag kollade med jobbet om jag skulle komma in och dom uppskattade om jag var hemma igår och idag så jag intesmittar dom om de är magsjuka eller något annat virus. Det kan ju vara något jag ätit också såklart men eftersom jag inte riktigt är 100% på vad de kan vara så tar jag de säkra före det osäkra. 
 
Idag mår jag tusen gånger bättre och ikväll blir det storhandla och preppa in för kommande 2 månader som kommer bli gröna månader för mig. Jag kommer från och med idag bara äta grönt och fisk och kyckling, inget rött kött alltså. Kommer även köra min shakes igen på lunchen så jag kommer tillbaka till mian rutiner igen, ven få igång träningen igen.
 
 

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela