Mijaas

Marknad

Publicerad 2012-05-31 20:23:45 i Allmänt,

Har gått på Sunbybergs vårmarknad nyss med familjen, köpte 14 par strumpor och hittade lite saker jag ville ha. Dock måste jag spara pengar nu, så jag har råd att leva igen..

Ska snart gå och lägga mig eftersom jag är så himla trött nu, ska upp imorgonbitti och träna hade jag tänkt. Sen imorgon kväll tror jag det blir en trip till simhallen igen :)


Förra årets marknad! <3

Fortsätt simma

Publicerad 2012-05-31 11:17:49 i Allmänt,

Har precis lagt mig i soffan för att vila en stund eftersom jag inte sovit så mycket inatt.

Men gud vad skönt de var att simma! Det var riktigt länge sen men gud så jag saknat de, det är ju hur skönt som helst att få vara i fred med dina tankar :)


Något i den stillen fast inte rosor, vad tycks? :)

Mardröm!

Publicerad 2012-05-31 06:18:42 i Allmänt,

Usch vilken mardröm jag hade i natt..

Drömde att Stian åkte i öknen med vapen och grejer som skulle till deras läger vara av dom åker på en landmina och han nästan dör. Han kommer till Norge och opereras på sjukhuset men dör av sina skador, jag får reda på det 2 veckor (!) senare och åker dit till hans begravning.. 

Vaknade i foster ställning och grät och kunde inte somna om efter det :( 

Han var inne på face idag så vi har pratat lite nu på morgonen så det är riktigt skönt att veta att han är okej! :) 

Sitter nu och tittar på Nanny och dricker kaffe, ska packa väskan för att dra och simma. Har inte simmat på jätte länge, simmade ju förut flera dagar i veckan men lade av när jag vart tonåring. Så det ska bli riktigt skönt.

Ska idag skriva om mitt CV till engelska och söka jobb i London och åka till 3 och fixa med min telefon.. kommer bli tok dyrt men måste verkligen ha en telefon nu.


 

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela