Mijaas

My babygirl 🌸

Publicerad 2017-01-31 18:35:07 i Allmänt, Molly,

Nu har jag nattat Molly efter en härlig myskväll här hemma bara hon och jag. 

Vi lagade maten tillsammans, åt middag och sen avslutade vi kvällen i soffan med frukt och öva på djur och hur dom låter. 
Hon har varit på de bästa humöret och bara varit snäll och lyssnat, inge trots eller bråk 🙂

Nu blir de att ligga i soffan en stund innan jag tar tag i tvätten som ska vikas. Finns inget tråkigare.. men måste göras! 

Tidig morgon

Publicerad 2017-01-31 09:28:36 i Allmänt,

God morgon! 
 
Idag blev det en tidig morgon för mig och Molly som inte alls var sugen på att gå upp kl 6.30 imorse, hon skulle helt klart kunna sova till 8 om hon fick. Det är någon fas eller något hon är i nu, hon sover länge på morgonen och det gillar både jag och P. 
Jag både hämtar och lämnar idag så Molly var på förskolan redan kl 7.30 imorse men det gick bra ändå. Hon var lite ledsen när jag gick dock men fick sms från dom efter 10 min att hon var nu glad och lekte med sina kompisar så de vad skönt att veta. 
 
Idag blir det en vegolunch och en promenad på ca 30 min, försöker ju gå ut och promenar på min lunch varje dag ca 30 min för att få lite motion. Jag funderar faktiskt på att börja cykla igen eftersom det inte är halt ute längre och inte alls lika kallt. 
 
Ikväll blir Molly och mamma mys med middag, bad och mys i soffan till en film. Jag älskar det, finns inget bättre än att få spendera tid med henne. De är tufft att vara ifrån henne mellan 8-17.30 mån - fre så försöker njuta så mycket jag kan på kvällarna och helgerna :) 
 
Nu måste jag fortsätta jobba! 
 

Tillbaka till rutinerna

Publicerad 2017-01-30 15:05:13 i Allmänt,

Hej på er! 
 
Har varit tyst ett tag här men haft en riktigt tuff period dessa 2 veckor men nu är jag på banan igen och mår mycket bättre.
Träningen är jag igång med igen och maten men det bästa är ju att vårt lägenhetsbyte har idag äntligen blivit heeelt klart och första helgen i Mars bär det av till Sundbyberg för min och min lilla familj. Jag har även idag satt Molly i kö till en ny förskola och de ska bli spännande men ändå jobbigt att byta. Så februari kommer gå till att packa och slänga saker men också fira Molly som fyller 2 år 19! Herregud att min lilla mini blir hela 2 år snart, vi ska göra det enkelt i år då det är mitt i flytta och annat men fira henne ska vi :) 
 
Nu måste jag fortsätta jobba! 
 

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela