Mijaas

My babygirl 🌾

Publicerad 2017-01-31 18:35:07 i AllmÀnt, Molly,

Nu har jag nattat Molly efter en hĂ€rlig myskvĂ€ll hĂ€r hemma bara hon och jag. 

Vi lagade maten tillsammans, Ă„t middag och sen avslutade vi kvĂ€llen i soffan med frukt och öva pĂ„ djur och hur dom lĂ„ter. 
Hon har varit pĂ„ de bĂ€sta humöret och bara varit snĂ€ll och lyssnat, inge trots eller brĂ„k 🙂

Nu blir de att ligga i soffan en stund innan jag tar tag i tvĂ€tten som ska vikas. Finns inget trĂ„kigare.. men mĂ„ste göras! 

Tidig morgon

Publicerad 2017-01-31 09:28:36 i AllmÀnt,

God morgon! 
 
Idag blev det en tidig morgon för mig och Molly som inte alls var sugen pÄ att gÄ upp kl 6.30 imorse, hon skulle helt klart kunna sova till 8 om hon fick. Det Àr nÄgon fas eller nÄgot hon Àr i nu, hon sover lÀnge pÄ morgonen och det gillar bÄde jag och P. 
Jag bÄde hÀmtar och lÀmnar idag sÄ Molly var pÄ förskolan redan kl 7.30 imorse men det gick bra ÀndÄ. Hon var lite ledsen nÀr jag gick dock men fick sms frÄn dom efter 10 min att hon var nu glad och lekte med sina kompisar sÄ de vad skönt att veta. 
 
Idag blir det en vegolunch och en promenad pÄ ca 30 min, försöker ju gÄ ut och promenar pÄ min lunch varje dag ca 30 min för att fÄ lite motion. Jag funderar faktiskt pÄ att börja cykla igen eftersom det inte Àr halt ute lÀngre och inte alls lika kallt. 
 
IkvÀll blir Molly och mamma mys med middag, bad och mys i soffan till en film. Jag Àlskar det, finns inget bÀttre Àn att fÄ spendera tid med henne. De Àr tufft att vara ifrÄn henne mellan 8-17.30 mÄn - fre sÄ försöker njuta sÄ mycket jag kan pÄ kvÀllarna och helgerna :) 
 
Nu mÄste jag fortsÀtta jobba! 
 

Tillbaka till rutinerna

Publicerad 2017-01-30 15:05:13 i AllmÀnt,

Hej pÄ er! 
 
Har varit tyst ett tag hÀr men haft en riktigt tuff period dessa 2 veckor men nu Àr jag pÄ banan igen och mÄr mycket bÀttre.
TrÀningen Àr jag igÄng med igen och maten men det bÀsta Àr ju att vÄrt lÀgenhetsbyte har idag Àntligen blivit heeelt klart och första helgen i Mars bÀr det av till Sundbyberg för min och min lilla familj. Jag har Àven idag satt Molly i kö till en ny förskola och de ska bli spÀnnande men ÀndÄ jobbigt att byta. SÄ februari kommer gÄ till att packa och slÀnga saker men ocksÄ fira Molly som fyller 2 Är 19! Herregud att min lilla mini blir hela 2 Är snart, vi ska göra det enkelt i Är dÄ det Àr mitt i flytta och annat men fira henne ska vi :) 
 
Nu mÄste jag fortsÀtta jobba! 
 

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela