Mijaas

Sleepover

Publicerad 2015-08-25 19:59:05 i Allmänt, Molly,

Hello! 
Sitter just nu i soffan hemma hos syster och precis nattat bebis. Vi ska sova här inatt och mysa, detta eftersom P jobbar till sent i natt. 

Idag har vi bara varit hemma hos syster och lekt och busat hela dagen. En väldigt lugn och skön dag har det varit :) 

Öppna förskolan!

Publicerad 2015-08-23 20:36:09 i Allmänt, Molly,

Puuh vilken lång dag det varit idag..

Åkte från landet redan kl 9 imorse eftersom det för invigning av öppna förskolan vid min syster. Vi kom dit vid 10 tiden och då vart det mellis för barnen och kaffe för oss vuxna innan vi gick iväg. Det var tok mycket folk där och så härlig stämning, massvis med leksaker och lekar för alla åldrar. Dit kommer vi gå ofta i höst och vinter innan både Michelle och Molly börjar dagis :) 

Efter vart det en promenad till lägenheten som vi är intresserade av. Lägenheten var toppen, så vi har tackat ja till den och håller tummarna att vi får den! :) 

Molly sover nu och jag ska faktiskt göra detsamma snart, är heeelt slut efter denna fart fyllda och härliga dag! 

A summer day!

Publicerad 2015-08-22 21:14:13 i Allmänt, Molly,

God kväll! 

Ska alldeles straxt släcka lampan och sova, eller försöka iallafall. 
Vart inget bad för oss idag, var på tok för varmt och lite mycket folk med tanke på att vovven var med. Så vi har bara varit i huset och myst tillsammans, hann även med ett bad på framsidan i baljan :) 

Imorgon åker vi tillbaka till stan, det ska bli lite skönt faktiskt. Denna gång var jag ju uppe helt själv och det blir lite ensamt på kvällarna när Loppan somnat. Vi kommer åka tidigt imorgon för vi ska på öppningen av öppna förskolan i min systers port, ska bli riktigt kul och spännande. Sedan vid 15 är det lägenhetsvisning på en 3a i Sundbyberg. Vi vill ju flytta till norra sidan nu eftersom alla i våra familjer bor där och det blir enklare för alla då. 
Då håll tummarna att lägenheten är fin och att vi får den! :) 

Hoppas alla får en bra lördagkväll, god natt! ♡ 
Klappa händerna kan hon nu :) 
Alltid öppen mun .. :') 
Min fina tjej! <3 

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela