Mijaas

Rörig dag

Publicerad 2015-05-29 21:06:15 i Allmänt, Molly,

Go kväll! 

Nu är jag hemma hos mamma och ska alldeles straxt sova. 

Idag har varit en sån rörig dag, vilket jag inte gillar, vill ha lite mer ordning. Det började med att Mollpan sov oroligt från kl 1 efter nattmaten och till slut vart hon pigg 04.17 ... så då vart det en balja kaffe och mys i soffan. Vid 6 vart hon trött igen så då gick vi och lade oss men hon vaknade kl 7, då hade jag tur att Peter var ledig och tog henne imorse så fick sova till 10. 

Han fick ju lite hjälp av hans kusins man som var här i Stockholm över natten. Dem bor i Sundsvall egentligen. Det var riktigt kul att ses igen, vi planerade även inför nästa tatuering han ska göra :) 

Sen åkte vi till Täby C igen för att handa saker till Ps kusin, och jag letade UV dräkt till Mollpan men görs inte i hennes storlek. 

Sen skulle jag egentligen leka och busa hela eftermiddagen med Chelsea, Lina och bror men skulle då behövde Ps mamma hjälp med någon spegel som tyvärr inte fick plats i bilen så vart en tur till fridhemsplan. 

Jag hade ju sån tur att mina underbara syskon tog hand om Mollpan som fick gå till lekparken för att sen somna på Moster :) 

Nej nu ska jag sova ifall Mollpan har likadan natt igen... 
Men humöret var det inget del på :D 

Sommar!

Publicerad 2015-05-28 09:34:48 i Molly,

Hej! 

Vilket toppen väder det är idag! 
Imorse åkte ju hela familjen till Turkiet, dem.åkte redan 4 inatt/morse men både mamma och syster var så söta som kom in och pussa på både mig och Mollpan :) 

Vi vaknade 6.15 imorse men låg kvar och mös till 7, då gick vi upp och tittade på tecknat och åt frukost. Efter frukosten gick vi ut på en 40 min promenad i skogen och Nixon fick springa löst och Mollpan somnade i vagnen en stund. 

Idag ska jag antingen umgås med Jessica eller Lina eller båda två :) men först ska Mollpan få sova en stund till nu så hon är utvilad och glad.  

Nej nu ska jag dricka upp mitt kaffe och läsa bloggar medan lillan sover. 

Glada tjejen i kusinens vagn 😊

Lite lek I soffan innan vi sover en stund :) <3 

Ikea

Publicerad 2015-05-27 22:29:05 i Allmänt, Molly,

Go kväll!  

Ligger nu i bäddsoffan hos syster och ska snart sova. Sover här ikväll eftersom jag ska vara hundvakt i 2 veckor nu när dem åker till Turkiet imorgonbitti. Det kommer vara så tråkigt utan min familj men bror, Lina och lillasyster är ju fortfarande hemma :) 

Igår var vi och flängde hela dagen, vi började med kaffe med Jessica i Sundbyberg för att senare vid lunch svänga förbi jobbet och hälsa på innan vi åkte till Ikea för att träffa Lina och vic. Efter ikea åkte vi till mamsen för en stor familjemiddag innan alla åker. 

Idag var älsklingen ledig så idag fick jag sova ända till 10.30! 
Efter lite städa och packning så åkte vi till syster och hämtade henne och Michelle för en tur i Täby C. Efter vi varit där en stund och vic och älsklingen fått köpa munkar så åkte vi hem till syster, dock åkte älskling hem då han ska jobba tidigt imorgon. 
Nej nu ska jag mata Mollpan och sen försöka sova.
Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela