Mijaas

No excuses!

Publicerad 2017-04-19 20:11:06 i Träning,

Hej på er!
 
Jag har precis kört ett träningspass här hemma och har gjort övningar jag aldrig trodde jag kunde göra men gjorde mitt bästa och övning ger färdighet. Jag gick långt ifrån min bekvämlighetszon men gör jag inte det så ser jag inga reslutat! Jag har ju en fitbit och dom har en app med träningsprogram och körde ett cardioprogram och 7-minuters program. Har även promenerat över 3 timmar idag så även fått ihop rätt mycket kondition idag. 
 
Jag har ju 2 st mål nu och ena är att ha gått ner minst 10 kg till augusti och sedan var riktigt vältränad och ha detta som en livstil till Mars 2018. Varför just dessa månader?
Jo för att i augusti åker jag till Gotland för medeltidsveckan igen, åkte inte förra året och året innan det så var jag bara där över helgen. Jag åkte dit förut varje år men vart lite annorlunda när Molly kom, men nu när hon är äldre så är det inte lika jobbigt att vara ifrån henne. Så i år åker jag tisdagen 8/8 till 13-14/8 beror på priset på flygbiljetten. 
Och i Mars åker vi till Filippinerna igen och då vill jag vekligen vara bikini redo och bekväm i min kropp så dags att ändra min livsstil. 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela