Mijaas

Mammas födelsedag!🎉🎂

Publicerad 2017-03-07 20:09:03 i AllmÀnt,

Molly sover, jag kokar tee och har packat upp alla klÀder och nu Àr det endast 3 kartonger kvar att packa upp. Det har faktiskt gÄtt vÀldigt snabbt men det Àr min familjs förtjÀnst och PŽs dÄ han packat upp och rensat massor igÄr och idag. 
 
IkvÀll Äkte vi en snabbis till mamma för at ha en lite födelsedagsmiddag för henne dÄ hon fyller hela 57 Är idag. Ska fira henne mer och med hela familjen i helgen sÄ vart bara liten middag idag. Molly Àr ju fortfarande dÄlig och precis innan vi gick till Mamma fick hon feber igen.. och sen nu nÀr vi kom hem tog jag tempen och 39 stod det. SÄ en alvedon och lite hostmedicin blev det idag innan lÀggdags. 
 
Resten av kvÀllen kommer jag spendera i soffan och leta lite mer möbler för lÀgenheten som vi skulle behöva handla. Imorgon blir det jobba pÄ kontoret pÄ förmiddagen och sen Äka hem pÄ lunchen och byta av P. Förhoppningsvis kan jag jobba imorgon eftermiddag men om det blev som idag sÄ gÄr det dessvÀrre inte dÄ Molly Àr vÀldigt gnÀllig och mammig nu. SÄ kanske blir att jag fÄr ta en eftermiddag med vab men det gör inget.
 
VÀrldens bÀsta mamma och mormor. BÀsta förebilden och stödet i mitt liv <3 

Kommentarer

Kommentera inlÀgget hÀr
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela